ClickCease
Spesialtilbud: Vi gir 70% rabatt, kun i dag! Begrenset antall tilgjengelig.
As Seen In As Seen In

Brukt av spesialstyrker på oppdrag!

OhSpotLight-lommelykten kan være det perfekte verktøyet for veiulykker, gå i mørket, overlevelse og til og med selvforsvar. Derfor blir den gang på gang valgt som nødvendig utstyr på oppdrag.

Overlevelsesverktøy

Den kraftige strålen kan starte branner og lyse opp en skog med letthet

Selvforsvar

Beskytt deg selv; denne lommelykten kan blendes og lamme dine motstandere

Uødeleggelig

Laget av flykampfly-kvalitet aluminium og titan for å tåle alle forhold

Langtrekkende

OhSpotLight kan kaste en stråle i over 2 miles avstand

Ny kompakt design

Enkel å bære rundt og passer i lommen

Lang batterilevetid

Batteriet er spesielt laget for å vare veldig lenge uten å trenge lading

"mitt førstevalg for lommelykter, uten tvil"

"Jeg elsker denne lommelykten, jeg pleide å ta den med meg på oppdrag i utlandet, og bruker den nå til friluftsliv. Jeg trenger nesten aldri å lade den, og har alltid muligheten til å starte branner eller lyse opp om natten."

avatar

Marshall B.

Veteran & Selvforsvarekspert

Spesialtilbud nå

70% rabatt på OhSpotLight for førstegangskjøpere

Begrenset tidsbud!

0Uur
59 Min
45Sec
Product 30 Days Money Back Guaranteed
  • Rask levering
  • 30-dagers pengene tilbake-garanti
  • Ekstra rabatt ved bestilling av mer enn en

Kundeanmeldelser

Les hva våre kunder har å si om OhSpotLight

Benjamin Verifisert kjøper

Absolutt utmerket, førsteklasses lommelykt! Advarsel ... ikke la barn leke med denne, og ikke lyse den i noen sitt ansikt, med mindre det er i selvforsvar! Denne kan definitivt midlertidig deaktivere synet til noen!

Jennifer Verifisert kjøper

Jeg kjøpte denne lommelykten til orkanberedskapssettet mitt. OhSpotLight kom til tiden og i perfekt stand. Den er perfekt for mine behov! Anbefales på det sterkeste!

Andrew Verifisert kjøper

Jeg har hatt denne lommelykten i omtrent seks måneder. Det er en flott lyskilde. Hver gang jeg hører noe utenfor huset mitt om natten, kan jeg bare åpne gardinene på rommet mitt og inspisere området uten å gå ut. Jeg har overrasket flere personer om natten.

Hank Verifisert kjøper

Hvis du leter etter en utrolig lys lommelykt som er solid bygget, så kjøp OhSpotLight! Jeg har brukt den i noen uker nå, og den er så god! Innbygd bruksklips og magnetisk base gjør denne lommelykten virkelig skiller seg ut fra andre typer.

Alexander Verifisert kjøper

Jeg liker virkelig OhSpotLight. Som annonsert, er den ekstremt lyssterk, mye lysere enn noen annen lommelykt jeg har hatt.

Jamel Verifisert kjøper

Jeg kjøpte en OhSpotLight her om dagen, og jeg personlig elsker den! Jeg kan nå lyse opp hele hagen min ved et trykk på en knapp. Jeg anbefaler definitivt dette til alle!

Adam Verifisert kjøper

Dette lyset er fantastisk! Jeg bor på landsbygda, og huset mitt er omgitt av marker. Det er utrolig å se hvor langt jeg kan lyse med den!

Bert Verifisert kjøper

Wow, jeg ble sjokkert, denne lille lommelykten lyser som en spotlight. Jeg har aldri eid en lommelykt som lyser opp et område så bra som denne. Jeg vil sterkt anbefale dette produktet! Du får det du betaler for, og dette produktet er absolutt verdt pengene.

Andrew Verifisert kjøper

Dette er en kjempekul lommelykt. Så lyssterk. Høy- og lavstråle, og nødmoduser! Jeg tenker på å gi den som julegaver i år. Den er lett, men veldig solid konstruert.

BESTILL NÅ

Skynd deg! Kun 72 igjen til denne prisen!