ClickCease
Speciale aanbieding: We geven 70% korting, alleen vandaag! Beperkte voorraad beschikbaar
As Seen In As Seen In

Gebruikt door Speciale Eenheden op het Veld!

De OhSpotLight zaklamp kan de perfecte tool zijn voor noodgevallen langs de weg, wandelen in het donker, overleving en zelfs zelfverdediging. Daarom wordt het keer op keer gekozen als noodzakelijke uitrusting op het veld.

Survivaltool

Zijn krachtige straal kan gemakkelijk vuur starten en een bos verlichten

Zelfverdediging

Je moet jezelf beschermen; deze zaklamp gebruikt zijn ongelooflijke straal om je tegenstanders te verblinden en te verdoven

Onverwoestbaar

Gemaakt van vliegtuigkwaliteit aluminium en titanium om alle elementen te weerstaan

Verreikend

De OhSpotLight kan een straal werpen tot meer dan 2 mijl

Nieuw compact ontwerp

Het is gemakkelijk mee te nemen en past in je zak

Lange batterijduur

De batterij is speciaal gemaakt om zeer lang mee te gaan zonder op te laden

"Mijn eerste keuze voor zaklampen, zonder twijfel"

"Ik hou van deze zaklamp, ik nam hem vroeger mee op missies in het buitenland en gebruik hem nu voor outdoor kamperen. Ik hoef hem nauwelijks op te laden en heb altijd de mogelijkheid om vuur te starten of licht te schijnen 's nachts."

avatar

Marshall B.

Veteraan & Zelfverdedigingsexpert

Speciale Aanbieding Nu

70% korting op OhSpotLight voor eerste kopers

Beperkt Aanbod!

0Uur
59Min
03Sec
Product 30 Days Money Back Guaranteed
  • Snelle verzending
  • 30 dagen geld-terug-garantie
  • Extra korting bij bestelling van meer dan één

Klantbeoordelingen

Lees wat onze klanten te zeggen hebben over OhSpotLight

Benjamin Geverifieerde Koper

Absoluut uitstekende, topklasse zaklamp! Pas op... Laat kinderen hier niet mee spelen en schijn niet in iemands gezicht, tenzij uit zelfverdediging! Dit zal iemands zicht zeker tijdelijk uitschakelen!

Jennifer Geverifieerde Koper

Ik heb deze zaklamp gekocht voor mijn orkaan voorbereidingspakket. De OhSpotLight kwam op tijd en in perfecte staat aan. Hij is perfect voor mijn behoeften! Sterk aanbevolen!

Andrew Geverifieerde Koper

Ik heb deze zaklamp ongeveer zes maanden. Het is een geweldige lamp. Telkens als ik iets in de buurt van mijn huis hoor 's nachts, kan ik gewoon de gordijnen in mijn kamer openen en het gebied inspecteren zonder naar buiten te gaan. Ik heb verschillende mensen 's nachts verrast.

Hank Geverifieerde Koper

Als je op zoek bent naar een ongelooflijk heldere zaklamp die stevig is gebouwd, koop dan de OhSpotLight! Ik gebruik hem nu al een paar weken en hij is zo goed! De ingebouwde clip en magnetische basis maken deze zaklamp echt opvallen tussen andere typen.

Alexander Geverifieerde Koper

Ik vind de OhSpotLight echt geweldig. Zoals geadverteerd, is hij extreem helder, veel helderder dan welke zaklamp ik ook heb gehad.

Jamel Geverifieerde Koper

Ik heb laatst een OhSpotLight gekocht en ik vind het persoonlijk geweldig! Ik kan nu mijn hele tuin verlichten met een druk op de knop. Ik raad dit zeker aan aan iedereen!

Adam Geverifieerde Koper

Deze lamp is geweldig! Ik woon op het platteland en mijn huis is omgeven door velden, het is verbazingwekkend om te zien hoe ver ik kan schijnen!

Bert Geverifieerde Koper

Wow, ik was geschokt, deze kleine zaklamp schijnt als een spotlight. Ik heb nog nooit een zaklamp gehad die een gebied zo goed verlicht. Ik zou dit product ten zeerste aanbevelen! Je krijgt waar voor je geld en dit product is zeker het geld waard.

Andrew Geverifieerde Koper

Dit is zo'n coole zaklamp. Zo helder. Hoog en laag licht en noodfuncties! Ik denk erover om het dit jaar als kerstcadeaus te geven. Hij is lichtgewicht, maar zeer goed gebouwd.

NU BESTELLEN

Haast je! Nog maar 72 stuks over voor deze prijs!